Slatka vizit karta (tipska)

objavljeno u: Plati i nosi, razno | 0

Slatka vizit karta – originalna tipska promo kutijica za jednu vizit kartu sa „slatkim poklonom“ u vidu čokoladice tipa „Najlepše želje“… Radi se o tipskim kutijicama sa tri standardna dizajna (koja vidite na fotografiji), ili o beloj kutijici sa sjajnom plastifikacijom.  Kutijice sa slike možete naručiti i brendirane sa svojim dizajnom, i/ili logotipom.

Cena / slatka vizit karta:

0,50 € / komad

(trenutno dostupno: 50 kom. plavih i 50 kom. crvenih / šifra artikla: 249)

Slatka vizit karta sa vašim logotipom i/ili dizajnom?

Ako želite, možete naručiti slatke vizit karte sa svojim logotipom ili dizajnom. Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) slatka vizit karta

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa “Po tvojoj želji” namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi “Plati i nosi”, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi “Napravi me” – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Pillow box „Blue-metalic S2“ / alternativa za Slatka vizit karta
Pillow box „Blue-metalic S2“
Manja kutija za nakit sa prozorom / alternativa za Slatka vizit karta
Manja kutija za nakit sa prozorom
Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Kutijice za praline / šarene / alternativa za Slatka vizit karta
Kutijice za praline / šarene

 

Save

Save