(0)

Trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom

SKU: 771000

Trostruka romboidna kutija sa satenskom trakom je poklon kutija ("favour box") prvenstveno namenjena kao poklon dobrodošlice. Najčešće se u nju stavlja nekoliko čokoladnih bombona, pralina, ili neki sličan slatkiš. Može se koristiti kao hotelski poklon, ili poklon za venčanja. Naravno - ovako atraktivna kutijica može da posluži i za milion drugih namena. U cenu je uključena štampa u punom koloru, sjajna ili mat plastifikacija,satenska traka, i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*


Cene se kreću od € 220.66 do € 541.62 Cene se kreću od 25.960,00 RSD do 63.720,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: 300-350gr/m2 kunstdruk ili fabriano papir u boji
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Specifičnost ovog modela je u neobičnoj konstrukciji. Gornja i donja površina su romboidne, odnosno kraće bočne strane su pod kosim uglom u odnosu na duže. "Fioka" se sastavlja jednostavno, bez lepljenja, a "futrola se isporučuje  zalepljena. Zbog lakšeg transporta i čuvanja kutijice se isporučuju rasklopljene, ali je njihovo sastavljanje vrlo jednostavno i brzo.


Trostruka romboidna kutija je sklopljena od tri identične romboidne kutije, koje su povezane satenskom trakom. Moguća je kombinacija sa različitim bojama satenske trake. Romboidna kutija za praline je izrađena od kvalitetnog 350g/m2 kunstdruka, sa sjajnom ili mat plastifikacijom i štampom u jednoj ili više boja. Moguća je brendiranje i zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ili drugim tehnikama. Cene se odnose na ofset štampu od jedne boje do punog kolora.

Šema alata:

preuzmite šemu alata (špigl) romboidna kutija za praline

preuzmite šemu alata (špigl) romboidna kutija za praline


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!