(0)

Luksuzna kutija K18

SKU: 530000

Ekskluzivne dvodelne kutije dimenzija 150x150x55mm napravljene su od masivne lepenke 2mm, obložene specijalnim papirom u boji. Kutija je obložena sa obe strane, a unutrašnja obloga može biti od materijala u istoj ili drugoj boji – po vašoj želji.Cene se kreću od € 2.50 do € 3.30 Cene se kreću od 295,00 RSD do 389,40 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:
  150 x 150 x 55 mm (dno+poklopac)
MATERIJAL:
lepenka 2mm obložena papirom u boji
ŠTAMPA:
u cenu je uključena ofset štampa u jednoj boji
DIZAJN:
uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)


Više Informacija

Ekskluzivne dvodelne kutije dimenzija 150 x 150 x 55 mm napravljene su od masivne lepenke 2mm, obložene specijalnim papirom u boji. Kutija je obložena sa obe strane, a unutrašnja obloga može biti od materijala u istoj ili drugoj boji – po vašoj želji. Ovakve kutije se često štampaju zlatotiskom, u kombinaciji sa ofset ili digitalnom štampom, uz sparcijalno lakiranja itd. Konkretan model (na slici) je izveden u ofset štampu u dve boje.

Na vaš zahtev može se napraviti i sunđerasti nosač od 25-30mm obložen belim ili crnim plišem, sa prorezom tj ležištem za proizvode urađenim po meri.


Detalji proizvoda

paket:
500 komada, 300 komada, 150 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!