Lux kutija za nakit – ljubičasta

objavljeno u: luksuzne kaširane kutije | 0

Luksuzna kutija 80x45x80 mm presvučena je specijalnim ljubičastim papirom bogate teksture. Kutija ima dno i poklopac i kartonski umetak u beloj boji sa mat plastifikacijom. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom. Lepenka je obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima bogate teksture. Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakvu istu kutiju u kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Takođe postoji opcija i da se kutija doštampaju zlatotiskom, ili da se urade ui seriji sa vašim logom, u ofset ili digitalnoj štampi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

U štamparskom žargonu ove kutije se zovu luksuzne kaširane kutije. To „kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako nešto od toga ukucate u polju za pretragu.

Možete i samo kliknuti na sliku (ispod) na kojoj je prikazan samo delić naše ponude ovog atraktivnog proizvoda.

Cena / lux kutija za nakit – ljubičasta:

1,45 € / komad
(bez dekorativne trake. Doplata za traku 0,05 €)

trenutno raspoloživo: 7 kom. / šifra artikla: 219

 

Luksuzna kutija sa vašim logotipom?

Možete naručiti ovaj ili slične proizvode sa vašim logotipom
u sekciji  „po tvojoj želji → kaširane kutije„. Takođe ih možete brendirati stikerima / nalepnicama, ili na druge slične načine…

 

Šema alata „kutija 80x45x80“:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) Luksuzna kutija 80x45x80

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Plati i nosi“ namenjena je korisnicima koji nemaju veliki budžet, ili su im potrebne toliko male serije da se izrada profesionalne ambalaže ne isplati. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti, po nešto višoj ceni, sa vašim logotipom i dizajnom. Takvim, profesionalnim rešenjima bavi se grupa „Po tvojoj želji“ gde možete naručiti i ambalažu potpuno prilagođenu vašim potrebama.

Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina,  i slično – možete brendirati i univerzalnu ambalažu. Na taj način ćete dobiti korektno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa poklopcem (alternativa za Luksuzna kutija 80x45x80)
Luksuzna kutija sa poklopcem
Veća kutija za nakit sa prozorom (alternativa za Luksuzna kutija 80x45x80)
Veća kutija za nakit sa prozorom
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Kutija sa tri prozora (manja)
Kutija sa tri prozora (manja)

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *