Lux
(0)

Luksuzna kutija sa fiokom

SKU: 545000

Luksuzna kutija sa fiokom je kutija dimenzije 80x80x40mm, je vrhunska ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem (nosač nakita). U cenu paketa uračunata je štampa vašeg znaka zlatotisak tehnikom.


Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 250 / ili 500 komada*


Cene se kreću od € 351.05 do € 1,253.75 Cene se kreću od 41.300,00 RSD do 147.500,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Ili
 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   240x300x60 mm
MATERIJAL: lepenka 1,5 mm, obložena ukrasnim papirom
ŠTAMPA: u cenu je uključen zlatotisak (foliotisak, folijom po izboru)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)

Više Informacija

Luksuzna kutija sa fiokom je kutija dimenzije 80x80x40mm, je vrhunska ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem (nosač nakita).

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, u drugim dimenzijama, ili oboloženu nekim drugim materijalom. Radi se o kutiji čvrste konstrukcije (lepenka 1,5mm), a na vaš zahtev može biti i masivnija. U cenu je uračunata  štampa vašeg logotipa i/ili podataka, zlatotiskom, ofset ili digitalnom tampom. Kutija ima „fioku“  koja se izvlači uz pomoć trake od satena ili ripsa širina 20mm. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer od 25mm obložen belim ili crnim plišom.

Ako se kutija štampa u zlatotisak tehnici može se koristiti bilo koja folija po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

Digitalna štampa je uvek u punom koloru, ali ne podržava zlatnu i srebrnu boju, niti štampu na tamnijim podlogama (osim kao specijalni efekat „laka“)..

Ove luksuzne kutije su uglavnom namenjene za nakit, luksuzne satove i slično, ali mogu da posluže i za druge ekskluzivne poklone, uz izmenu sunđerastog nosača.

Luksuzne kutije sa fiokom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Osim sa fiokom, luksuzne kutije mogu da budu i sa prozorom, magnetom, dekorativnim trakama i u još nekoliko varijanti. Svaka se prilagođava vašim konkretnim zahtevima, tj iseca se tačno po meri proizvoda koji se pakuje.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 250 / ili 500  (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 250 komada, 500 komada

Preuzmi rasklop

Šema alata

(uskoro)

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!