Luksuzna kutija sa fiokom

Luksuzna kutija sa fiokom je kutija dimenzije 80x80x40mm, je vrhunska ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem (nosač nakita).

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, u drugim dimenzijama, ili oboloženu nekim drugim materijalom. Radi se o kutiji čvrste konstrukcije (lepenka 1,5mm), a na vaš zahtev može biti i masivnija. U cenu je uračunata  štampa vašeg logotipa i/ili podataka, zlatotiskom, ofset ili digitalnom tampom. Kutija ima „fioku“  koja se izvlači uz pomoć trake od satena ili ripsa širina 20mm. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer od 25mm obložen belim ili crnim plišom.

Ako se kutija štampa u zlatotisak tehnici može se koristiti bilo koja folija po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

Digitalna štampa je uvek u punom koloru, ali ne podržava zlatnu i srebrnu boju, niti štampu na tamnijim podlogama (osim kao specijalni efekat „laka“)..

Ove luksuzne kutije su uglavnom namenjene za nakit, luksuzne satove i slično, ali mogu da posluže i za druge ekskluzivne poklone, uz izmenu sunđerastog nosača.

Cena / luksuzna kutija sa fiokom:

  CENE:   100 kom - 3.50 €/kom
 200 kom – 3,00 €/kom
 300 kom – 2,80 €/kom
 

Luksuzne kutije sa fiokom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Osim sa fiokom, luksuzne kutije mogu da budu i sa prozorom, magnetom, dekorativnim trakama i u još nekoliko varijanti. Svaka se prilagođava vašim konkretnim zahtevima, tj iseca se tačno po meri proizvoda koji se pakuje.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *