Lux

Luksuzna kutija sa magnetom

SKU: 331000

Luksuzna kutija sa magnetom, dimenzija 190x190x35mm, je vrhunska, ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke, obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem sa ležištem za proizvod po vašoj želju (u konkretnom primeru privezak). Kutija se zatvara magnetnom kopčom. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, izrada originalnog alata za sunđerasti nosač, i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*


Cene se kreću od € 1,200.00 do € 3,000.00

€ 10.00

Porez nije uključen u cenu.

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Proizvod je na stanju i dostupan za kupovinu .

Preostalo proizvoda na stanju: 0 .

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Deklaracija

MATERIJAL: 1mm lepenka obložena Noturno Nero papirom (ili sličnim papirom u boji po izboru)
ŠTAMPA: u cenu je uključena jednobojna štampa
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
EXTRA: zatvaranje magnetnom kopčom

Više Informacija

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije. Ova konkretna kutija je robusne konstrukcije (lepenka 1mm), a na vaš zahtev može biti i masivnija.  U cenu je uračunata ofset štampa vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj boji. Kutija ima dno i poklopac sa klapnom na kojoj je montiran magnet. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer od 25mm obložen belim ili crnim plišom.


Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.


Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit, luksuzne satove i slično, ali mogu da posluže i za razne druge luksuzne poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…


Luksuzne kutije sa prozorom poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i  kaširane luksuzne kutije. "Kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300(komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!