Lux
(0)

Luksuzna kutija sa magnetom

SKU: 331000

Luksuzna kutija sa magnetom, dimenzija 190x190x35mm, je vrhunska, ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke, obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem sa ležištem za proizvod po vašoj želju (u konkretnom primeru privezak). Kutija se zatvara magnetnom kopčom. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, izrada originalnog alata za sunđerasti nosač, i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*


Cene se kreću od € 1,203.60 do € 3,009.00 Cene se kreću od 141.600,00 RSD do 354.000,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: 1mm lepenka obložena Noturno Nero papirom (ili sličnim papirom u boji po izboru)
ŠTAMPA: u cenu je uključena jednobojna štampa
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
EXTRA: zatvaranje magnetnom kopčom

Više Informacija

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije. Ova konkretna kutija je robusne konstrukcije (lepenka 1mm), a na vaš zahtev može biti i masivnija.  U cenu je uračunata ofset štampa vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj boji. Kutija ima dno i poklopac sa klapnom na kojoj je montiran magnet. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer od 25mm obložen belim ili crnim plišom.


Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.


Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit, luksuzne satove i slično, ali mogu da posluže i za razne druge luksuzne poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…


Luksuzne kutije sa prozorom poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i  kaširane luksuzne kutije. "Kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300(komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!