Lux

Luksuzna kutija sa poklopcem 253x173x60mm (K8)

SKU: 999000

Luksuzna kutija sa poklopcem je dvodelna kaširana kutija od lepenke, obložene specijalnim papirom u boji. Kutija je dvostrano obložena, a unutrašnja obloga može biti od materijala u istoj ili drugoj boji po vašoj želji. Ovakve kutije se najčešće rade u zlatotisku ili kombinaciji ofset štampa/zlatotisak. Na raspolaganju su vam stotine različitih folija i ofset (Pantone) paleta sa 10.000+ nijansi. Dizajn po vašoj želji je uključen u cenu.


Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*Cene se kreću od € 800.00 do € 1,950.00 Cene se kreću od 94,400.00 RSD do 230,100.00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Deklaracija

DIMENZIJE:   250x175x60mm (dno+poklopac)
MATERIJAL: lepenka 1mm obložena Fabriano papirom u boji
ŠTAMPA: u cenu je uključen zlatotisak (foliotisak) folijom po izboriu
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)

Više Informacija

Ovo je standardna konstrukcija kaširane kutije, koju na vaš zahtev možemo korigovati prema vašim dimenzijama. Kutija je robusne konstrukcije (od lepenke 1mm) a na vaš zahtev može biti i masivnija. U sklopu kutije može se napraviti i sunđer od 25-30mm obložen belim ili crnim plišem, sa prorezom tj ležištem za proizvode urađenim po meri.


Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za luksuzne poklone, a mogu imati i druge namene.Luksuzne kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. "Kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!