Omoti za flašice

objavljeno u: Po tvojoj želji, Razno | 0

Omoti za flašice su nalik na kutije ali flašicu ne obavijaju potpuno. Tako dobijate atraktivno i neobično pakovanje, i istovremeno snižavate troškove ambalaže. Tako ostvarenu uštedu možete iskoristiti za bolje pozicioniranje na tržištu. Kroz nižu maloprodajnu cenu proizvoda, – ili kroz atraktivniji dizajn (sa specijalnim efektima – UV lakom, zlatotiskom, na specijalnim pregovanim kartonima, itd). U oba slučaja ste u dobitku.

U navedene cene uračunata je ofset štampa u jednoj boji.

Cena / omoti za flašice:

500 omota - 0,09 Eur / omot + 15 €*
1000 omota - 0,07 Eur / omot + 20 €*
2000 omota - 0,05 Eur / omot + 25 €*
*za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) 0moti za flašice /uskoro/

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

 

Save

Save

Save