Omoti za flašice

objavljeno u: Po tvojoj želji, Razno | 0

Omoti za flašice su nalik na kutije ali flašicu ne obavijaju potpuno. Tako dobijate atraktivno i neobično pakovanje, i istovremeno snižavate troškove ambalaže. Tako ostvarenu uštedu možete iskoristiti za bolje pozicioniranje na tržištu. Kroz nižu maloprodajnu cenu proizvoda, – ili kroz atraktivniji dizajn (sa specijalnim efektima – UV lakom, zlatotiskom, na specijalnim pregovanim kartonima, itd). U oba slučaja ste u dobitku.

U navedene cene uračunata je ofset štampa u jednoj boji.

Cena / omoti za flašice:

500 omota - 0,09 Eur / omot + 15 €*
1000 omota - 0,07 Eur / omot + 20 €*
2000 omota - 0,05 Eur / omot + 25 €*
*za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) 0moti za flašice /uskoro/

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutije za flašice 100ml
Kutije za flašice 100ml
Trostruka romboidna kutija
Trostruka romboidna kutija
Sklopiva kutija za puzzle
Sklopiva kutija za puzzle
Romboidna kutija za praline
Romboidna kutija za praline

 

 

Save

Save

Save