Origami kutija „ČIPKA“

objavljeno u: ORIGAMI, Plati i nosi | 0

Origami kutija „ČIPKA“ su originalne kutijice,sa printom u crno-narandžastoj boji, sa mat plastifikacijom koje zahvaljujući specifičnom obliku i konstrukciji mogu da budu i od veoma tankog materijala. To je posebno važno kada se koriste specijalni papiri koji su ponekad veoma skupi, i/ili se ni ne prave u većim gramaturama.

Standardni ili specijalni papiri već  od 170 g/m2 -250 g/m2. Zahvaljujući kvalitetnoj ofset štampi, plastifikaciji i originalnom obliku, ovakva ambalaža može biti vrlo atraktivna. Može se iskoristiti za pakovanje ručnih radova, svadbenih dekoracija, za nakit, sitnice, poklone.

CENA / ORIGAMI KUTIJA „ČIPKA“:

AKCIJA!!! 0,15 €/kom (dok traju zalihe)

(trenutno dostupno: 90 kom. / šifra artikla: 213)

Origami box sa vašim logom?

Na vaš zahtev, ovakav proizvod  je moguće realizovati sa vašim logotipom / dizajnom:

kutijice.com/origami -kutijice/

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje – čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično.

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa magnetom – sa prozorom
Lux kutija (magnet i prozor)
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutije za parfeme sa uloškom
Kutije za parfeme sa uloškom

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *