Parfem kutijice u boji

objavljeno u: klasične kutije, Plati i nosi | 0

Parfem kutijice u boji su ambalaža prikladna za pakovanje staklenih flašica, zapremine oko 100 ml. Kutijice su tonirane u nekoliko atraktivnih boja, i sjajno plastificirane.

Izrađene su od kvalitetnog bindakota 280 gsm, a brendiranje manjih serija može se lako izvesti nalepnicama, kartolinama, ili na neki drugi način. Pošto se radi o kutijicama „plati i nosi“ minimalna količina za naručivanje nije ograničena.

Cena / parfem kutijice u boji:

0,30 €/kom – količina nije ograničena

(trenutno dostupno: 2 kom (pet boja)  / šifra artikla: 223)

Parfem kutijice u boji po narudžbini?

Slične kutije možete naručiti sa svojim logom / dizajnom na strani: „kutije sa navlakom“

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) parfem kutijice u boji

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

 

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *