(0)

Luksuzna kutija sa prozorom

SKU: 222000

Luksuzna kutija sa prozorom, dimenzija 110x50x110mm obložena je specijalnim papirom. Kutija je robusne konstrukcije (lepenka 1mm) sa dodatnim uloškom od 300gr/m2 binkakota. U cenu je uračunata ofset ili digitalna štampa vašeg logotipa i/ili podataka u koloru (CMYK), i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*


Cene se kreću od € 501.50 do € 1,705.10 Cene se kreću od 59.000,00 RSD do 200.600,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   ​110x50x110mm
MATERIJAL:    lepenka 1mm, obložena specijalnim papirom u boji
ŠTAMPA:   u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN:   uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
EXTRA:   prozor pokriven providnom folijom

Više Informacija

Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisni ili povezani "u školjku", Na vaš zahtev u sklopu kutije možemo uraditi i i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. U tom slučaju se sunđer štancuje tako da sadrži nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice - i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…Luksuzne kutije sa prozorom poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. "Kaširane" zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, i a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu. Za sve dodatne opcije molimo da nas kontaktirate mailom i zatražite posebnu ponudu.

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) Luksuzna kutija sa prozorom

preuzmite šemu (tehnički crtež) Luksuzna kutija sa prozorom


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!