Edit me!
(0)

Pillow box 130x260mm (L2)

SKU: 085000

Pillow box 130x260 mm (model "L2") su ukrasne kutije namenjene su za nakit, bižuteriju ili sitnice. Naručite ih sa svojim logotipom ili dizajnom. Koriste ih najčešće zlatare, proizvodjači bižuterije, gitf-shop-ovi i slično, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju. U cenu je uračunata štampa u punom koloru, a možete sami dizajnirati direktno u aplikaciji "Edit-Me!". Samo kliknite na dugme "PERSONALIZUJ", a ako želite da dizajn prepustite nama, izaberite opciju "Dodajte u korpu"Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*


Cene se kreću od € 200.60 do € 601.80 Cene se kreću od 23.600,00 RSD do 70.800,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

Ili
 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: 300-350gr/m2 kustdruk ili fabriano papir u boji
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
ZAVRŠNA OBRADA: sjajna ili mat laminacija (po želji, obavezno naglasite u primedbi kod narudžbine)

Više Informacija

Pillow box 130 x 260 mm (model "L2") su ukrasne kutije namenjene su za nakit, bižuteriju ili sitnice. Naručite ih sa svojim logotipom ili dizajnom. Koriste ih najčešće zlatare, proizvodjači bižuterije, gitf-shop-ovi i slično, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju. 

Ove štancovane jastučaste kutije izradjene su od 350 gr/m2 kunstdruka, sa sjajnom ili mat plastifikacijom. Cena podrazumeva digitalnu ili ofset štampu u koloru (CMYK). kao i izradu idejnog rešenja. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo i druge elemente ambalaže. Pogledajte detaljno objašnjenje u vezi personalizacije ambalaže na linku.

 Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini... Molimo da nas kontaktirate u vezi ponude za trake ili drugih specijalnih zahteva.

Personalizacija

Mogućnost da sami brendirate svoj proizvod je budućnost, iz više razloga. Uz pomoć aplikacije  Edit_Me!  za nekoliko minuta ćete dobiti tačno ono što ste želeli, i skratiti rok isporuke za 2 do 4 dana, koliko je obično potrebno da se napravi i  odobri idejno rešenje. Ako vam se ne žuri, možete prepusti ceo posao nama, ali nam onda morate dostaviti logo i ostale elemente. Postupak je detaljno opisan na stranici:  procedura izrade "po narudžbini" (samo kliknite na link).


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Video

Preuzmi rasklop

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 130×260 (L2)”


Svi pillow box u ponudi

svi pillow box modeli u ponudi

(kliknite na sliku za detaljan pregled svih raspoloživih dimenzija)Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!