Pillow box 130x260mm L2

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 130 x 260 mm (model „L2“) su ukrasne kutije namenjene su za nakit, bižuteriju ili sitnice. Naručite ih sa svojim logotipom ili dizajnom. Koriste ih najčešće zlatare, proizvodjači bižuterije, gitf-shop-ovi i slično, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju.  Ove štancovane jastučaste kutije izradjene su od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji. U cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi doplate). Na vaš zahtev mogu se štampati i u zlatotisak tehnici, ili kombinacijom ofset + zlatotisak (blindruk, itd) U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene / pillow box 130 x 260 mm (L2):

250 kutija - 0,40 Eur / kutija + 20 €*
500 kutija - 0,35 Eur / kutija + 30 €*
1000 kutija - 0,30 Eur / kutija + 40 €*

*za svaku sledeću boju

Tipske kutije model L2:

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu. Molimo da nas kontaktirate u vezi ponude za trake ili drugih specijalnih zahteva.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 95×250 (L1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *