Pillow box 213×165 mm L4

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box 213×165 mm (model „L4“) su ukrasne kutije namenjene  za nakit, bižuteriju ili sitnice. Naručite ih sa svojim logotipom ili dizajnom. Koriste ih najčešće zlatare, proizvodjači bižuterije, gitf-shop-ovi i slično, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju. 

Ove štancovane jastučaste kutije izradjene su od 350gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji, sa osnovnom štampom u jednoj boji i sjajnom ili mat plastifikacijom. Na vaš zahtev mogu se štampati i u zlatotisak tehnici, ili kombinacijom ofset + zlatotisak (blindruk, itd).

Pošto je ovaj model negde na prelazu između kutija za nakit i XL PILLOW BOX  kutija, takođe ga često radimo sa ručkama od kanapa ili satenske trake.

Cene se odnose na štampu u jednoj boji, u cenu je uračunata izrada idejnog rešenja.

Cene / pillow box 213 x 165 mm:

CENE: 250 kutija - 0,70 €/kom
500 kutija - 0,65 €/kom
1000 kutija - 0,60 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30€

 

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini… Molimo da nas kontaktirate u vezi ponude za trake ili drugih specijalnih zahteva.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Pillow-box L4 se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,50 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice /pillow-box/_407-pillow-l4.pdf

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop
Sklopive kutije za ešarpe
Sklopive kutije za ešarpe
Romboidna kutija za praline
Romboidna kutija za praline

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *