Pillow box 66 x 104 mm (S3)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Pillow box S3 su elipsoidne kutijice za nakit dimenzija 66 x 104 mm. Ovo su  štancovane jastučaste kutije za parfeme (testere), zlato, bižuteriju, ili slične sitnice.  Ovo je relativno mali model, čije su dimenzije dovoljne za pakovanje testera, privezaka, mindjuša, ili sličnih sitnica.

Kutijice su izradjene od 250 gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji, sa osnovnom štampom u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cena / pillow box 66 x 104 mm (S3):

250 kutija - 0,31 €/kom
500 kutija - 0,28 €/kom
1000 kutija - 0,25 €/kom

/ Uračunata štampa u jednoj boji; Doplata sa svaki sledeći prolaz 15€

Pillow box S3 u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi (pun kolor)0,90 €/kom

/ za  seriju od 99+ u koloru /

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu. Za manje brendirane količine rešenje su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce “pillow box 66×104 (S3)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!


svi pillow box "plati i nosi" - alternativa za Pillow box 66 x 104
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Luksuzna kutija sa poklopcem - alternativa za Pillow box 66 x 104
Luksuzna kutija sa poklopcem
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Pillow box „Blue-metalic S2“ - alternativa za Pillow box 66 x 104
Pillow box „Blue-metalic S2“

Save

Save

Save

Save

Save

Save