Pillow box CRVENI S2

Pillow box “ Crveni S2″ su srednje jastučaste kutijice korisnih dimenzija  57 x 132 mm, sa  jednobojnom štampom, i sjajnom/mat plastifikacijom, na 200 gsm kunstdruku – jarko crvene boje. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije), sitnih poklona, svadbenih detalja, raznih uzoraka

Cena / pillow box „Crveni S2“:

0,20 € / komad

(trenutno dostupno: 250 kom. sjajna plastifikacija / šifra artikla: 200)

                                                                                                                                                    (24 kom. mat plastifikacija / šifra artikla: 200)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:
pillow-box-57-x-132 (samo kliknite na link). Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama..

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 57×132 (S2)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi" (alternative Pillow box CRVENI S2)
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Luksuzne kutije za satove
Luksuzne kutije za satove
Kaširana kutija sa magnetom
Kaširana kutija sa magnetom
Štancovana kesa sa trakom (alternative Pillow box CRVENI S2)
Štancovana kesa sa trakom
Pillow box M1 „Crvene pruge“ (alternative Pillow box CRVENI S2)
Pillow box M1 „Crvene pruge“

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *