Pillow box „Cvet“ S2

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Cvet“ S2 su srednje jastučaste kutijice korisnih dimenzija  57×132 mm, sa  štampom u dve boje i mat plastifikacijom, na 300gsm kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije), sitnih poklona, raznih sitnica.

Cena / pillow box „Cvet“ S2:

0,20 € / komad

trenutno dostupno: 900 kom. (dostupno u više nijansi) / šifra artikla: 169)

                                                                                                                                                              

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-57-x-132 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

 

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 57×132 (S2)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box "Lavanda"
Pillow box „Lavanda“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Kockasta kutija sa trakom „srebrna“
Pillow box 115x150mm M4
Pillow box 115x150mm M4
Slatka vizit karta (tipska)
Slatka vizit karta (tipska)
Kutijice za uskršnja jaja
Kutijice za uskršnja jaja

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *