Pillow box „Lavanda“ M4

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 1

Pillow box „Lavanda“ M4 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija 115×150 mm, odštampane na 350 gsm kunstdruku, u ljubičastoj  boji i sa sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.

 

Cena / pillow box „lavanda“ 115x150mm:

0,25 € / komad

(trenutno dostupno: trenutno nije raspoloživo / šifra artikla: 213)

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:pillow-box-115×150 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “veliki  pillow box 115x150mm”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

 

→ Pogledajte i ovo:

Pillow box "Lavanda M3"
Pillow box „Lavanda M3“
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Lux kutije za nakit bele
Lux kutije za nakit bele
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)

Save

Save

Save

Save

  1. gordana

    Postovani
    Interesuju me „pillow box“kutije M4″Lavanda“115x150mm.
    Htela bih da narucim 4o kom.,na ime:

    Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *