Pillow box male „Steampunk“ S1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box male „Steampunk“ su male jastučaste kutijice korisnih dimenzija  55 x 60 mm, sa kolor štampom na 200gsm kunstdruku.Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona. Artwork je fotografija satnog mehanizma, u punom koloru.

Cena / pillow box male „Steampunk“ S1:

0,15 € / komad

trenutno dostupno: 530 kom. / šifra artikla: 256

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link).

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta

 

 

Save

Save

Save