Pillow box „Valentinovo“ S1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box  S1 „Valentinovo“ su jastučaste kutijice korisnih dimenzija  60 x 55 mm, sa kolor štampom na 200gsm  kunstdruku i sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona. Postoje u dve varijacije – „muške i ženske“.

 

Cena / pillow box „Valentinovo“ S1:

0,15 € / komad

trenutno dostupno: 60 kom. (dve varijacije dizajna) / šifra artikla: 241

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici: pillow-box-60-x-55 (samo kliknite na link)

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Pogledajte raspoložive→ tipske kutije koje možete naručiti u bilo kojoj količini...

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box "Lavanda"
Pillow box „Lavanda“
Origami kutija crna sjajna
Origami kutijia crna sjajna
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Kartonska torta „Bela čokolada“
Kartonska torta „Bela čokolada“

Save

Save