Promo-akcija: „Stikeri na poklon 2“

Promo-akcija: „Stikeri na poklon 2“ je korak dalje u razvoju ideje koja stoji iza ovog sajta. Ta ideja je u osnovi veoma jednostavna: na jednom mestu ponuditi rešenje za svaki problem u vezi male kartonske ambalaže. Kad kažemo „svaki“, mislimo BAŠ SVAKI, bez obzira na obim ili budžet. Zato je sajt podeljen u tri grupe, u skladu sa najčešćim vrstama upita. „Po tvojoj želji“ se bavi profesionalno kreiranom ambalažom, u potpunosti osmišljenoj i realizovanoj po vašim zahtevima. „Plati i nosi“ je sekcija namenjena za ad-hoc potrebe i skromne budžete, a „Napravi me“ je zamišljeno kao pomoć hobistima, dizajnerima, kreativcima i svima onima koji bi nešto da spakuju u jednom ili par primeraka, a budžet sasvim blizu apsolutne nule.

Ideja jeste jednostavna, ali put do realizacije zna ponekad da bude zapetljan i složen kao lavirint

Da bismo prilagodili cenu zahtevima, dobar deo proizvoda iz druge grupe nastaje kroz plansku reciklažu tehničkih viškova. Najprostije rečeno – sve ove kutijice su nastale na marginama drugih proizvoda.

photo_section_image

Bukvalno su „otrgnute“ iz mase i umesto da pravo iz štamparije odu u reciklažu, preusmeravamo ih u magacin tj. na sajt. „Reciklirati pre reciklaže“ je potpuno nov koncept, koji štedi ogromnu energiju, smanjuje emisuju gasova staklene bašte, potrošnju vode i što je najvažnije – potpuno je ekonomski održiv. Svaka ova kutijica snižava cenu drugih kutijica sa sajta, a one spuštaju ukupnu cenu proizvoda koji se u njih pakuju i tako pomažu stotinama malih biznisa…


Tu postoji samo jedan mali problem. U pomenutom magacinu više nema mesta

Zašto promo-akcija: „Stikeri na poklon 2“?

Naravno, mogli bismo da napravimo ili zakupimo veći magacin.

photo_section_image

Ali bi to onda povećalo troškove, troškovi bi se potom prelili na cenu krajnjih proizvoda, koje bi se logično slabije prodavali, pa bi nam trebala dodatna sredstva za promociju, što bi još povećalo cenu… Shvatate gde sve to vodi? Na kraju bi jedna lepa ekološka ideja otišla u sasvim suprotnom pravcu.

Zato smo rešili da – ispraznimo magacin. Krenućemo od kutijica koje vidite u prilogu ovog posta.

Radi se o kutiji dimenzija 50x50x50mm. Ovakvih 100+ kutijica ćete dobiti za 50€ uz gratis stikere u punom koloru (pravougaone, okrugle ili u bilo kom obliku, na foliji ili muflonu). Možete ih dodatno ulepšati satenskim trakama, ubaciti kartolinu sa porukom ili neki sličan detalj. Mogu da vam posluže kao poklon, reprezentacija, iznenađenje, suvenir, ili ambalaža za najrazličitije namene.

Ovo vam je dalo ideju? Podelite je sa nama. Možda možemo da vam pomognemo… 

Kako funkcioniše promo-akcija: „Stikeri na poklon 2“?

Nikda nije bilo lakše da dođete do brendiranih kutijica. Čak i u veoma maloj seriji. Naručite kutijice po vašem izboru jednostavnim klikom na dugme ispod posta. U formularu za kontakt možete odmah zakačiti pripremu, fotografiju, vaš logo ili samo skicu rešenja koje želite da bude na stikerima. Možete nam i pisati direktno, mailom ili preko društvenih mreža. Možete ih naručiti čak i telefonom (viberom, whatsapp-om).

Promo-akcija: „Stikeri na poklon 2“ traje do isteka zaliha

U navedenu cenu nisu uključene satenske trake, ali ih možemo obezbediti na vaš zahtev. Cenu proizvoda sa trakom možete videti na linku:

Naruči ODMAH!
photo_section_image

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!