Štancovana kutija kesa

Štancovana kutija kesa je originalan proizvod namenjen za re-brendiranje poklona. Ideja je da poklon „obučete“ u korporativne boje, i tako povećate ukupan komercijalni „impact“. U konkretnom slučaju klijent je poklanjao atraktivan reklamni proizvod koji je bilo nemoguće direktno brendirati. Rešenje je pronađeno u atraktivnoj originalnoj ambalaži od kvalitetnog materijala. Ovaj postupak može biti efektan i ekonomičan za razne dimenzije promo-proizvoda, budžete, i serije.

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate).

CENE / štancovana kutija kesa:

250 kesa - 0,50 €/kom + 40 €*
500 kesa - 0,40 €/kom + 45 €*
1000 kesa - 0,35 €/kom + 55 €*

* za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Origami kutija crna sjajna
Origami kutijia crna sjajna
Origami kutijice
Origami kutijice (Miru)
Parfem kutijice u boji
Parfem kutijice u raznim bojama
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Pillow box Ljubičasta tekstura
Pillow box Ljubičasta tekstura