Tipske fascikle – plave

Tipske luksuzne fascikle – plave, su fascikle sa tri klapne, napravljene su od 270gr/m2 bindakota sa sjajnom plastifikacijom. Štampane su ofset tehnikom u punom koloru. 

Ovaj važan detalj u poslovnoj komunikaciji može da ponese mnogo korisnih informacija, da prenese utisak sistematičnosti, stila, prefinjenosti, poslovnosti…

 

Cene / za tipske fascikle – plave:

0,50 €/kom

trenutno dostupno: 50 kom. / šifra artikla 145

 

Fascikle sa vašim logom i/ili dizajnom?

Na vaš→ zahtev moguće je izraditi proizvod u istoj ili sličnoj specifikaciji sa vašim brendingom.

Više o ovoj vrsti proizvoda (brendirane fascikle – po vašoj želji) možete videti na matičnom sajtu→ www.deto.rs

U našoj standardnoj ponudi se nalazi nekoliko modela www.deto.rs/promo-proizvodi/fascikle/

Postoji mogućnost da se po vašoj želji ili ideji uradi potpuno originalna štampana fascikla tj. alat za isecanje. Ili da se izmeni bilo koji deo standardne ponude – tiraž, broj boja, upotrebe sve specijalne tehnike npr. zlatotisak, UV lakiranje, itd. Ako želite da vaša brendirana fascikla bude nešto zaista izuzetno – na pravom ste mestu. Potrebno je samo da na našoj kontakt strani izaberete način za kontakt koji vam najviše odgovara – i u najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu.

Postoji mnogo kreativnih načina da prenesete svoju poruku, a vaša brendirana fascikla je definitivno jedan od njih.


Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi vaše ambalaže. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Grupa Po tvojoj želji namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Bilo koji proizvod i „profesionalne“ grupe možete dobiti po povoljnoj ceni i u bilo kojoj količini (bez ograničenja tiraža) u grupi Plati i nosi“. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete čak i brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi Napravi me – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično…

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Pillow box 130x260mm L2
Pillow box 130x260mm L2
Kutijice za praline (po narudžbini)
Kutijice za praline (po narudžbini)
Piramida crvena (leptir)
Piramida crvena (leptir)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *