Tipske luksuzne kese „Zelene linije“

Tipske luksuzne kese „Zelene linije“ dimenzija 250x380x80mm, su napravljene od 170gr/m2 kunstruka sa sjajnom plastifikacijom. Radi se o ambalaži najvišeg kvaliteta, sa ručkama od ukrasnog kanapa, i kartonskim ojačanjima za dno i rukohvat. Štampane su ofset tehnikom u punom koloru, a u ponudi postoji još nekoliko sličnih paterna i kombinacija boja (možete ih sve videti klikom na kategoriju→ tipske luksuzne kese

Ova vrsta ambalaže je uglavnom namenjena za maloprodaje najrazličitije robe, ali se vrlo često koristi i kao reklamna reprezentacija.

Cene / za tipske luksuzne kese „Zelene linije“:

0,40 €/kom

trenutno dostupno: 50 kom. / šifra artikla: 164

Luksuzne kese za vašim logom i/ili dizajnom?

U konkretnom slučaju radi se o kesama iz sekcije „plati i nosi“ pa ih zato možete naručiti u bilo kojoj količini, ali samo u postojećem dizajnu. Ipak, na vaš→ zahtev moguće je izraditi proizvod u istoj ili sličnoj specifikaciji sa vašim brendingom. Više o ovoj vrsti proizvoda  (brendirane, po vašoj želji) možete videti na matičnom sajtu→ www.deto.rs U našoj standardnoj ponudi se nalazi 11 modela luksuznih kesa, odnosno 7 modela eko kesa.

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama.  Postoje i neke specijalne opcije kao što je npr.→ zlatotisak, separatno UV-lakiranje i slično… Za takve zahteve biće najbolje da nas što pre kontaktirate, pa ćemo se lako oko svega dogovoriti.

 

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) Tipske luksuzne kese „Zelene linije“ (uskoro)

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi vaše ambalaže. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Grupa Po tvojoj želji namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Bilo koji proizvod i „profesionalne“ grupe možete dobiti po povoljnoj ceni i u bilo kojoj količini (bez ograničenja tiraža) u grupi Plati i nosi“. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete čak i brendirati univerzalnu ambalažu, i tako dobiti profesionalno pakovanje i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi Napravi me – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično…

I naravno – možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:

Štancovana kesa sa trakom / alternativa za tipske luksuzne kese "Zelene linije"
Štancovana kesa sa trakom
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2) / alternativa za tipske luksuzne kese "Zelene linije"
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
Pillow box 350x310 mm XL2 / alternativa za tipske luksuzne kese "Zelene linije"
Pillow box 350×310 mm XL2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *