Web Shop Box – kutija za on-line trgovinu S-size

Web Shop Box – kutija za on-line trgovinu ( S-size 250x180x50 mm ) je luksuzna ambalaža pre svega namenjena virtuelnim prodavnicama ekskluzivne robe. Radi se o složivoj kutiji od masivne, robustne lepenke 2mm, obložene kustdruk papirom sa štampom u punom koloru. Kutija se zatvara jakim neodijumskim magnetima, a na zahtev klijenta moguće su i druge opcije (satenske trake, čičak-traka, stikeri, itd). Svi ovi detalji će dodatno doprineti vrednosti vašeg brenda, i maksimalno povećati doživljaj on-line kupovine

Ovakve luksuzne kutije su prvenstveno namenjene za garderobu, tehničku robu, luksuznu kozmetiku, i slično… Eventualno se u sklopu kutije mogu uraditi i namenski sunđerasti nosači ili pregrade od kartona (što je predmet posebne ponude).

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije. Sa ofset štampom vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj ili više boja, ili zlatotiskom i sličnim specijalnim tehnikama.

Kutija je iz jednog dela, a formira se lako uz pomoć samolepljivih stikera. Na vaš zahtev moguće su razne modifikacije u dimenzijama, dizajnu, vrsti materijala…

Kutije je moguće štampati i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi. U navedene cene je uračunata ofset štampa u punom koloru (4 prolaza) ali na vaš zahtev ćemo vam poslati i ponudu za bilo koju drugu specifikaciju.

 

Cena / Web Shop Box – kutija za on-line trgovinu (S-size):

 

  100 kom. – 5 €/kom.
    200 kom. – 4 €/kom.

/ Za štampu u punom koloru. Za druge tiraže i specifikacije pošaljite nam konkretan→ upit

Web Shop Box – kutija za on-line šopove u drugim dimenzijama?

U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Tipske luksuzne kutije (bez logotipa)?

Možete naručiti kutije slične kao Web Shop Box – kutija za on-line šopove  u bilo kojoj količini (naravno bez štampe logotipa – ali možete ih naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… ) Pritom možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletnu listu, cene i druge detalje izaberite iz menija „plati i nosi – luksuzne kutije“ , kliknite na link, ili  na fotografiju.

Šema alata:

uskoro

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično. Možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. Deto je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite naš sajt na adresi→ http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

→ Pogledajte i ovo:
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Dvostruko kaširana kutija 120x120x80
Dvostruko kaširana kutija 120x120x80
Kutija sa tri prozora XL
Kutija sa tri prozora XL
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *