Bauhaus box

Bauhaus kutija je kratak video klip koji demonstrira ideju da se zatvaranje kutije uklopi u logotip, i/ili vizuelno rešenje kutijice. Dimenzije u originalnom fajlu su dovoljne za npr. sapun, ili bočicu nekog kozmetičkog sredstva. Naravno - možete ih povećavati ili smanjivati. Takođe možete promeniti "ilustraciju" i prilagoditi je vašem brendu, ili korigovati prema sopstvenim potrebama (obavezno pogledajte i druge "osnovne klipove" da bi ovladali elementarnim tehnikama)...

Na vaš zahtev možemo sličan proizvod uraditi sa vašim logom i/ili dizajnom). Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama (u sekciji "plati i nosi možete pogledati veliki izbor TIPSKIH kutija slične veličine koje se mogu lako re-brendirati stikerima...

Šema alata "bauhaus kutija":

preuzmite šemu (tehnički crtež)→ shema alata Kutija Bauhaus

Bauhaus box

Koncept kutijice na temu logotipa "bauhaus". Slična logika razrade se može primeniti na bezmalo svaki logo, i svaku oblik i vrstu kutije, pri čemu se ravnopravno sa štampom koriste i noževi za sečenje. U ovoj ideji pojam "negativ space" dobija potpuno drugačiji smisao.

Pogledajte na YouTube

Pogledajte i ovo:

Drugi tutorijali koji vam mogu pomoći da sami napravite ambalažu koja vam ne potrebna

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!