Beli pillow box M3

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Beli pillow box M3 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija  95 x 125 mm, bez štampe na 350 gsm kunstdruku, i sa sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona, svadbenih detalja, raznih uzoraka ili slatkiša

Cena / beli pillow box M3 
(95 x 125 mm):

0,25 €/komad

(trenutno dostupno: 8 kom. / šifra artikla: 203)

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranic: pillow-box-115×150 (samo kliknite na link). Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “veliki beli pillow box 115x150mm”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi" - alternative za Beli pillow box M3
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Piramida 107mm - alternativa za Beli pillow box M3
Piramida 107mm
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom
Kutijica za praline / bela
Kutijica za praline / bela
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *