Kako šemu preneti na materijal

Video tutorijal Kako šemu preneti na materijal vam objašnjava kako da šemu koju ste preuzeli sa ovog sajta (template) prenesete na karton po izboru. Odnosi se na sve šeme sa sajta. Sve šeme koje nađete na ovom sajtu možete slobodno preuzeti, i odštampati u bilo kom grafičkom programu. Većina šema je malog formata, i izaći će bez problema na bilo kom kućnom ili kancelarijskom štampaču. Ukoliko želite možete ih uvećati i štampati iz delova (pogledajte video turijal "Kako spojiti šemu iz više delova?" koji obrađuje tu temu).

Na osnovu ovog jednostavnog trika možete lepiti šeme na podlogu (tanji ili deblji karton) a da se one posle LAKO I BEZ TRAGOVA skinu. Ovakav lepak u spreju možete nabaviti u svakoj prodavnici koja drži boje za sitoštampu.

Duži, teži, i sporiji postupak je da uz pomoć indigo papira precrtate šemu,  koju ste prethodno fiksirali na par mesta selotejpom. Možete pokušati i da zalepite šemu na nekoliko mesta običnim lepkom ili dvostranim selotejpom. U svim tim varijantama (osim lepka u spreju) morate da šemu prenosite i sa unutrašnje strane, jer će svakako ostati tragovi.

Želite još korisnih uputstava, šema, ideja, tutorijal-a ?

Na pravom ste mestu! Ali dajte nam malo vremena. Na skoro svakoj strani ovog sajta nalazi se po barem jedna šema kutijice koju možete SLOBODNO koristiti za svoje projekte. Neke su još u pripremi, isto kao i VIŠE STOTINA sličnih video klipova, projekata, ideja za dekoraciju, za brendiranje... I još gomila drugog korisnog materijala je SVAKODNEVNO ubacuje na ovaj sajt.

Zato – dođite opet, pratite nas na  našem YouTube  kanalu, ili na društvenim mrežama Pinterest, i Facebook, a mi ćemo se potruditi da stalno imamo nešto za vas.​​

Kako šemu preneti na materijal

Video tutorijal Kako šemu preneti na materijal vam objašnjava kako da šemu koju ste preuzeli sa ovog sajta (template) prenesete na karton po izboru. Odnosi se na sve šeme sa sajta. Sve šeme koje nađete na ovom sajtu možete slobodno preuzeti, i odštampati u bilo kom grafičkom programu.

Pogledajte na YouTube

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!