Brendiranje kutijica stikerima

Brendiranje kutijica stikerima je vrlo jednostavno.  Odlepite stiker, zalepite ga na kutiju, i to je to.  Sve u dva poteza. Bez obzira da li ste ih kupili "kod kineza", napravili sami, ili naručili na ovom sajtu. U sekciji "plati i nosi"  ih možete naručiti u bilo kojoj količini. Jedini uslov je da ukupan iznos svih naručenh proizvoda prelazi minimalni iznos za slanje poštom. Ako dolazite lično - nema čak ni tog uslova i bukvalno možete uzeti 1 (jednu) kutijicu...

Postoji još mnogo načina za brendiranje koji su opisani u ovom poglavlju (→ideje za brendiranje). Brendiranje kutijica stikerima je verovatno najjednostavniji, ali postavlja se samo jedno pitanje - odakle vam stikeri?

Možete ih izraditi sami uz pomoć običnog kućnog štampača, ili umnožiti u lokalnoj fotokopirnici, Iseći skalperom, makazama, ili ručnim sekačem za fotografije...

A možete ih naručiti i od nas po simboličnoj ceni. U tom slučaju dobijate profesionalne stikere, u digitalnoj ili ofset štampi, plastificirane sjajnom ili mat folijom i isečene profesionalnim alatima. A imamo za vas i specijalno iznenađenje:

AKCIJA:
Brendiranje kutijica stikerima - GRATIS!

Za narudžbine kutijica iz sekcije "plati i nosi" u iznosu većem od 50€ - stikere za breniranje ćete dobiti GRATIS. Treba samo da nam dostavite vaš logo.

Kako je to moguće? Ideja na kojoj je izgrađen ceo ovaj sajt u jednoj rečenici glasi: "kutijice u bilo kojoj količini". Kutijice.com su specijalizovani sajt preduzeća Deto.d.o.o. koji je u potpunosti posvećen maloj ambalaži. Naš cilj je da vam uz pomoć ovog sajta omogućimo ambalažu bez obzira na budžet kojim raspolažete. Ukoliko tog budžeta zapravo ni nema jedina mogućnost je da sami ili uz pomoć prjatelja pokušate da umesto novca investirate sopstveno VREME. Toj situaciji posvećena je sekcija ovog sajta „Napravi me“ ( u kojoj se trenutno nalazite). Naša pomoć se u tom sučaju sastoji od besplatnih šema za isecanje, i uputstava za rad koja su vam neophodna da biste željeni proizvod osmislili . Barem na nivou prototipa ili u nekoj sasvim simboličnoj seriji.

Ovo je samo početak...

Ono čemu se nadamo je da "uradi sam" pristup vodi ka ozbiljnijim rešenjima. Korak po korak, stepenicu po stepenicu, mi rastemo zajedno sa svojim klijentima.

Zato ne oklevajte da nas kontaktirate,

Jer mi smo tu zbog vas!

Pogledajte i ovo:

Drugi tutorijali koji vam mogu pomoći da sami napravite ambalažu koja vam ne potrebna

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!