Sečenje, savijanje i uklanjanje šeme

Video tutorijal Sečenje, savijanje i uklanjanje šeme... pokazuje vam  postupak izrade kutije na osnovu nacrta preuzetog sa sajta. Odnosi se na sve šeme na kutijice.com. Sve šeme koje nađete na ovom sajtu možete slobodno preuzeti, i odštampati u bilo kom grafičkom programu. Većina šema je malog formata, i izaći će bez problema na bilo kom kućnom ili kancelarijskom štampaču. Ukoliko želite možete ih uvećati i štampati iz delova (pogledajte video turijal „Kako spojiti šemu iz više delova?“ koji obrađuje tu temu). Najbolje je da šemu privremeno fiksirate uz pomoć specijalnog lepka u spreju koji ne ostavlja tragove, a šema se lako i brzo uklanja posle sečena i savijanja (pogledajte i video tutorijal: "Kako šemu preneti na materijal?" koji se bavi tom temom).

Za sečenje većih delova možete koristiti makaze, a za sitnije detalje koristite skalpel. Jača sečiva su praktičnija za duže poteze, a za fine detalje postoje i skalpeli veličine olovke. Za bigovanje (pripremu za savijanje) može vam pomoći potrošena hemijska olovka, ili zašiljen plastični štapić. Postoje naravno i "profesionalne" alatke, ali pretpostavaljamo da vam, bar u početku, neće biti racionalno da trošite mnogo novca na takav "luksuz".

Važno je da pre lepljenja dobro proverite da li se svi prevoji lepo savijaju.

Sečenje, savijanje i uklanjanje šeme i još korisnih uputstava, šema, ideja, tutorijala?

Na pravom ste mestu! Ali dajte nam malo vremena. Na skoro svakoj strani ovog sajta nalazi se po barem jedna šema kutijice koju možete SLOBODNO koristiti za svoje projekte. Neke su još u pripremi, isto kao i VIŠE STOTINA sličnih video klipova, projekata, ideja za dekoraciju, za brendiranje… I još gomila drugog korisnog materijala je SVAKODNEVNO ubacuje na ovaj sajt.

Zato – dođite opet, ili se prijavite na naš ​YouTube kanal. Ili nas pratite na društvenim mrežama , Pinterest, i Facebook, a mi ćemo se potruditi da stalno imamo nešto za vas

​​​

Video tutorijal Sečenje, savijanje i uklanjanje šeme...

Video tutorijal Sečenje, savijanje i uklanjanje šeme... pokazuje vam postupak izrade kutije na osnovu nacrta preuzetog sa sajta.

Pogledajte na YouTube

Pogledajte i ovo:

Drugi tutorijali koji vam mogu pomoći da sami napravite ambalažu koja vam ne potrebna

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!