Kako šemu preneti na materijal?

objavljeno u: ideje za kutijice, Napravi me | 0

Video tutorijal Kako šemu preneti na materijal vam objašnjava kako da šemu koju ste preuzeli sa ovog sajta (template) prenesete na karton po izboru. Odnosi se na sve šeme sa sajta. Sve šeme koje nađete na ovom sajtu možete slobodno preuzeti, i odštampati u bilo kom grafičkom programu. Većina šema je malog formata, i izaći će bez problema na bilo kom kućnom ili kancelarijskom štampaču. Ukoliko želite možete ih uvećati i štampati iz delova (pogledajte video turijal „Kako spojiti šemu iz više delova?“ koji obrađuje tu temu).

Na osnovu ovog jednostavnog trika možete lepiti šeme na podlogu (tanji ili deblji karton) a da se one posle LAKO I BEZ TRAGOVA skinu. Ovakav lepak u spreju možete nabaviti u svakoj prodavnici koja drži boje za sitoštampu.

Duži, teži, i sporiji postupak je da uz pomoć indigo papira precrtate šemu,  koju ste prethodno fiksirali na par mesta selotejpom. Možete pokušati i da zalepite šemu na nekoliko mesta običnim lepkom ili dvostranim selotejpom. U svim tim varijantama (osim lepka u spreju) morate da šemu prenosite i sa unutrašnje strane, jer će svakako ostati tragovi.

Želite još korisnih uputstava, šema, ideja, tutorijal-a ?

Na pravom ste mestu! Ali dajte nam malo vremena. Na skoro svakoj strani ovog sajta nalazi se po barem jedna šema kutijice koju možete SLOBODNO koristiti za svoje projekte. Neke su još u pripremi, isto kao i VIŠE STOTINA sličnih video klipova, projekata, ideja za dekoraciju, za brendiranje… I još gomila drugog korisnog materijala je SVAKODNEVNO ubacuje na ovaj sajt.

Zato – dođite opet, ili se besplatno prijavite na RSS-feed. Ili nas pratite na društvenim mrežama YouTube, Pinterest, i Facebook, a mi ćemo se potruditi da stalno imamo nešto za vas.

→ Pogledajte i ovo:

Cvet od kutijica za praline
Cvet od kutijica za praline
Crvena čipka (8-mi mart)
Crvena čipka (8-mi mart)
galerije prijatelja (fotografije)
galerije prijatelja (fotografije)
Kutije za parfeme sa uloškom
Kutije za parfeme sa uloškom
Kartonska torta „Bela čokolada“
Kartonska torta „Bela čokolada“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *