(86)

Kaširana kutija sa magnetnim zatvaranjem i zlatotiskom (BB5)

SKU: 963000

Kaširana kutija na preklop sa magnetom  je ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. Kutija se zatvara magnetnom kopčom. Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit, ali mogu da posluže i za razne druge luksuzne poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. U cenu je uračunata štampa za zlatotiskom (foliatiskom, folijom po izboru).


Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*Cene se kreću od € 501.50 do € 1,203.60 Cene se kreću od 59.000,00 RSD do 141.600,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Prosečna ocena:

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL lepenka 1mm obložena Noturno papirom
ŠTAMPA u cenu je uključen zlatotisak (foliotisak, folijom po izboru)
DIZAJN uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail office@deto.rs)
EKSTRA Kutija se zatvara magnetnom kopčom
DIMENZIJE: spoljašnje 145 x 120 x 22 mm   unutrašnje 120 x 94 x 22 mm

Više Informacija

U konkretnom slučaju, ova kutija je bila namenjena za poklon vaučere. Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije. Sa ofset štampom vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj boji. Kutija ima dno i poklopac sa klapnom na kojoj je montiran magnet. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer obložen belim ili crnim plišom.


Kutije se štampaju u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Moguća je i štampa ofset štampom na svetlijim podlogama, u kom slučaju se štamp cela površina u neograničenom broju nijansi. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje… Za sve izmene specifikacije molimo da nas kontaktirate za specijalnu ponudu.

U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) kaširana kutija sa magnetom


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!