(0)

Kaširana luksuzna kutija sa satenskom trakom

SKU: 592000

Kaširane luksuzne kutije sa satenskom trakom su kutijice za nakit, kompletno napravljene od lepenke 2mm. Dimenzije kutijice su 115x28x90 mm. Namenjene su za  manje ogrlice, narukvice ili mindjuše. Sve površine se mogu brendirati, a kutijice se obično izrađuju  od plemenitih papira. Najčešće se koristi fabriano papir u boji,  specijalni sedefasti, metalizirani, pregovani (reljefni), i drugi papiri. Dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas - podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente po vašoj želji.


Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*Cene se kreću od € 300.90 do € 802.40 Cene se kreću od 35.400,00 RSD do 94.400,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

MATERIJAL: lepenka 1mm, obložena specijalnim papirom u boji
ŠTAMPA: u cenu je uključena kolorna štampa (digitala, CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail )
EXTRA: zatvaranje satenskom trakom 20mm (boja po izboru)

Više Informacija

Ove kutijice mogu biti oplemenjene osim sa satenskom trakom i drugim dekorativnim elementima, kao što su blindruk (suvi žig), različite aplikacije, zlatotisak, itd. U navedenu cenu je uračunaa ofset štampa u jednoj boji, i sunđer presvučen plišem.

Ova kutijica se izradnjuje u nekoliko različitih varijanti: sa magnetom, sa ukrasnom trakom, kao fioka sa navlakom, u različitim kombinacijama boja i materijala,  itd. Mogu se realizovati sa brendiranjem po vašim zahtevima, ili nabaviti po sistemu "plati i nosi", u bilo kojoj količini. Za više informacija kliknite na kategoriju "kaširane luksuzne kutijice"

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) Kaširana luksuzna kutija sa satenskom trakom

preuzmite šemu (tehnički crtež) Kaširana luksuzna kutija sa satenskom trakom


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!