Lux

Kutijice sa mašnom od satena

SKU: 551000

Kutijice sa mašnom su luksuzne  kutijice za nakit, dimenzija 115x28x90mm u verziji gde je zatvaranje kutija rešeno ukrasnom satenskom trakom. Sve površine se mogu brendirati, pošto je u cenu uračunata ofset ili digitalna štampa u jednoj boji, a obično se izrađuje od plemenitih papira. U pitanju je Fabriano karton u boji i adekvatni specijalni sedefasti, metalizirani, pregovani (reljefni) i drugi papiri za oblaganje. U cenu je uračunat i dizajn po vašoj želji.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 501.50 do € 1,805.40 Cene se kreću od 59,000.00 RSD do 212,400.00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Deklaracija

DIMENZIJE:   115x28x90mm
MATERIJAL: 300-350gr/m2 fabriano za unutrašnju kutiju; specijalni papiri za oblaganje + lepenka 1mm (za poklopac)
ŠTAMPA: u cenu je uključena jednobojna štampa (ofset ili digitala)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo, ilustraciju, tekst, i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)
EXTRA: satenska traka širine 20mm u boji po izboru, obavezno precizirati kod narudžbine

Više Informacija

Kutijice sa mašnom su klasične kutijice za nakit, u verziji gde je zatvaranje kutija rešeno ukrasnom satenskom trakom. Sve površine se mogu brendirati, a obično se izrađuje od plemenitih papira. Najčešće se koristi Fabriano karton u boji, ili specijalni sedefasti, metalizirani, pregovani (reljefni), i drugi papiri. Dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn.


Pošto se kutijica pravi za vas - podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente po vašoj želji. Ove kutijice mogu biti oplemenjene i druge dekorativnim elementima, kao što su blindruk (suvi žig), različite aplikacije, zlatotisak, itd.


Ova kutijica se izrađuje u nekoliko različitih varijanti: sa magnetom, sa ukrasnom trakom, kao fioka sa navlakom, u različitim kombinacijama boja i materijala,  itd. Mogu se realizovati sa brendiranjem po vašim zahtevima, ili nabaviti po sistemu  plati-i-nosi (u bilo kojoj količini)

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice sa mašnom

preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice sa mašnom


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000 (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.

Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!