Kaširana luksuzna kutija sa satenskom trakom

Kaširane luksuzne kutije sa satenskom trakom su kutijice za nakit, kompletno napravljene od lepenke 2mm. Dimenzije kutijice su 115x28x90 mm.

Namenjene su za  manje ogrlice, narukvice ili mindjuše. Sve površine se mogu brendirati, a kutijice se obično izrađuju  od plemenitih papira. Najčešće se koristi fabriano papir u boji,  specijalni sedefasti, metalizirani, pregovani (reljefni), i drugi papiri. Dimenzije se mogu uskladiti sa vašim konkretnim potrebama. Isto se odnosi i na likovno rešenje / dizajn. Pošto se kutijica pravi za vas – podrazumeva se da će sadržati vaš logotip, reklamnu poruku, ili bilo koje druge elemente po vašoj želji.

Ove kutijice mogu biti oplemenjene osim sa satenskom trakom i drugim dekorativnim elementima, kao što su blindruk (suvi žig), različite aplikacije, zlatotisak, itd.

U navedene cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji, i sunđer presvučen plišem.

 Cena / kaširana luksuzna kutija sa satenskom trakom:

150 kom. - 1,80 €/kom.
      300 kom. - 1,50 €/kom. 
500 kom. - 1,40 €/kom. 

Postoji još varijacija ove kutijice

Ova kutijica se izradnjuje u nekoliko različitih varijanti: sa magnetom, sa ukrasnom trakom, kao fioka sa navlakom, u različitim kombinacijama boja i materijala,  itd. Mogu se realizovati sa brendiranjem po vašim zahtevima, ili nabaviti po sistemu „plati i nosi“, u bilo kojoj količini.

Za više informacija kliknite na kategoriju „kaširane luksuzne kutijice

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) Kaširana luksuzna kutija sa satenskom trakom

 

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično. Možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa prozorom
Luksuzna kutija sa prozorom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Pillow box 130×260 mm sa satenskom trakom (L2)
Pillow box (L2) sa satenskom trakom
 

 

  1. Milica Nikašinović

    Poštovani, interesuju me kutije sa satenskom mašnom i magnetnim zatvaranjem, veličine 6x6cm sa zlatotiskom spolja i unutra. Kutija bi trebalo da izgleda kao ova na linku https://www.pinterest.com/pin/66991113196658500/ samo u drugim bojama. Radili bi u tri boje i ukoliko može da bude plišani materijal, sa sunđerom unutra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *