Kutija za flašice 40 ml

Kutija za flašice 40 ml je klasična  kutijica dimenzija 35x100x35 mm. Ovo je ekonomična verzija kutije, izrađena od 350g/m2 triplexa, bez plastifikacije.

(Postoje i mnogo luksuznije opcije, kao npr „kutije za flašice sa navlakom„, ili kao verzija kutijica sa uv-lakom, itd )

 

Cena / kutije za flašice 40ml:

250 kom. – 0,48 €/kom. + 20 €*
500 kom. – 0,32 €/kom. + 25 €*
1000 kom. – 0,26 €/kom. + 30 €*
*za svaku sledeću boju

 

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata „kutija za flašice 40 ml“

uskoro

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Kutijice za teglice sa prozorom
Kutijice za teglice sa prozorom
Kutije za flašice 100ml
Kutije za flašice 100ml
Kutija sa tri prozora (manja)
Kutija sa tri prozora (manja)

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *