Kutije za flašice 100ml

Kutije za flašice 100ml su klasične kutijice dimenzija 45 x 120 x 45mm, u ekonomičnoj verziji (triplex bez plastifikacije).

(Postoje i mnogo luksuznije opcije, kao npr “kutije za flašice sa navlakom“, verzije kutijica sa uv-lakom, itd )

Cena / kutije za flašice 100ml:

250 kom. – 0,48 €/kom. + 20 €*
500 kom. – 0,32 €/kom. + 25 €*
1000 kom. – 0,26 €/kom. + 30 €*
* za svaku sledeću boju

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutije za flašice 100ml

¤

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se “Sadržaj” sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

¤

Save

Save

Save

2 Responses

 1. Snežana-Nena3110

  Iz hobija radim puno stvari, a težim i da prodajem. Pokušavala sam da iz nekih štamparija u Beogradu, do kojih teško dolazim, nisu u mom kraju, Beograd je veliki grad, dobijem otpatke papira i kartona, ali nisu bili raspoloženi da odvoje, da traže, lakše ima da bace u kontejner, na kišu, pa je neupotrebljivo.
  Volela bih da učestvujem u ovom projektu, pa molim pojašnjenje-kako?
  Počela sam da radim reciklažu teksas platna, ali odavno mi je planu pletenje od novinskog papira, no za to još uvek nisam našla vremena, samo sakupljam novine 🙂
  Zahvaljuem.
  Sve najbolje, Snežana-Nena Maričić

  • kutijice.com

   Hvala vam što ste se javili! Ideja je otvorena za dalju razradu, ali prvi korak bi bio da vam dostavimo materijal i poluproizvode za “igru”… Preko e-maila ćemo se dogovoriti oko svih detalja buduće saradnje. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *