Kutije za flašice 100ml

Kutije za flašice 100ml su klasične kutijice dimenzija 45x120x45mm, u ekonomičnoj verziji (triplex bez plastifikacije). Ove kutije mogu biti i plastificirane sjajnom ili mat plastifikacijom. (Postoje i mnogo luksuznije opcije, kao npr „kutije za flašice sa navlakom„, verzije kutijica sa uv-lakom, itd )

Cena / kutije za flašice 100ml:

 

250 kom. – 0,48 €/kom. + 20 €*
500 kom. – 0,32 €/kom. + 25 €*
1000 kom. – 0,26 €/kom. + 30 €*
* za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina, rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da sve ovo po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska tek nešto viša. Kontaktirajte nas odmah za konkretnu ponudu!!!

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutije za flašice 100ml

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Omoti za flašice (sa zlatotiskom)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Klasična kutijica za lekove (manja)
Klasična kutijica za lekove (manja)
Omoti za kozmetiku
Omoti za kozmetiku

 

 
 
 

Save

Save

Save

2 Responses

 1. Snežana-Nena3110

  Iz hobija radim puno stvari, a težim i da prodajem. Pokušavala sam da iz nekih štamparija u Beogradu, do kojih teško dolazim, nisu u mom kraju, Beograd je veliki grad, dobijem otpatke papira i kartona, ali nisu bili raspoloženi da odvoje, da traže, lakše ima da bace u kontejner, na kišu, pa je neupotrebljivo.
  Volela bih da učestvujem u ovom projektu, pa molim pojašnjenje-kako?
  Počela sam da radim reciklažu teksas platna, ali odavno mi je planu pletenje od novinskog papira, no za to još uvek nisam našla vremena, samo sakupljam novine 🙂
  Zahvaljuem.
  Sve najbolje, Snežana-Nena Maričić

  • kutijice.com

   Hvala vam što ste se javili! Ideja je otvorena za dalju razradu, ali prvi korak bi bio da vam dostavimo materijal i poluproizvode za „igru“… Preko e-maila ćemo se dogovoriti oko svih detalja buduće saradnje. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *