Kutije za flašice (od 30 do 100ml)

Kutije za flašice (od 30 do 100 ml) su dimenzije 45 x 148 x 45 mm, izrađuju se od bindakota 270gsm, sa mat ili sjajnom plastifikacijom. Ove kutije su standardne kartonske kutije za staklene ili plastične flašice (za propolis, parafamaceutska i farmaceutska sredstva, itd). Izradjuju se od tripleksa ili bindakota, sa kvalitetnom ofset štampom, sa ili bez plastifikacije. Ovo su složive kutije lepljene u jednoj tački.

Postoje i mnogo luksuznije opcije, kao npr „kutije za flašice sa navlakom„, verzije kutijica sa uv-lakom, itd…

 

Cena / Kutije za flašice (od 30 do 100ml):

250 kom. - 0,35 €/kom. + 35 €*
500 kom. - 0,29 €/kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,22 €/kom. + 50 €*
* za svaku sledeću boju
U cenu je uračunat dizajn i  ofset štampa u jednoj boji (vidi *doplate). Na vaš zahtev moguće su i korekcije dimenzija i specifikacije

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda.

Šema alata:

https://kutijice.com/wp-content/alati/_031-kutija-za-parfem-30ml.pdf

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji). Možete lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu, klikom na odgovarajuće linkove. Ispod ovog teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više različitih grupa, jer se mogu koristiti za različite namene). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt (zato navratite ponovo).

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutijica za flašice od 30ml (UV)
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutija sa navlakom za flašice 100ml
Kutije za čaj (domaći)
Kutije za čaj (domaći)
Kutijice Slatka vizit karta
Kutijice Slatka vizit karta
Štancovana kesa sa trakom
Štancovana kesa sa trakom

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *