(0)

Omoti za flašice

SKU: 671000

Omoti za flašice su nalik na kutije, ali flašicu ne obavijaju potpuno. U pitanju je atraktivno i neobično pakovanje, koje istovremeno snižava troškove ambalaže i promocije,  dok obezbeđuje atraktivan prvi utisak. Pakovanje je pogodno za većinu flašica između 30 i 100ml. U cenu je uračunata luksuzna zlatotisak (foliatisak) štampa i specijalan papir čija tekstura imitira grubu životinjsku kožu.Proizvod se prodaje u paketima od po 250 / 500 / ili 1000 komada*Cene se kreću od € 120.36 do € 361.08 Cene se kreću od 14.160,00 RSD do 42.480,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 7-10 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE: 30x80x30 mm
MATERIJAL: 230gr/m2 Fabriano Malmero Antilop
ŠTAMPA: folijatisak folijom po izboru (zlatna, srebrna, bela, hologramska, specijal, itd)
ZAVRŠNA OBRADA: isecanje, uz izradu alata po meri

Više Informacija

Omoti za flašice su nalik na kutije, ali flašicu ne obavijaju potpuno. Tako dobijate atraktivno i neobično pakovanje, i istovremeno snižavate troškove ambalaže. Tako ostvarenu uštedu možete iskoristiti za bolje pozicioniranje na tržištu. Kroz nižu maloprodajnu cenu proizvoda, - ili kroz atraktivniji dizajn (sa specijalnim efektima - UV lakom, zlatotiskom, na specijalnim pregovanim kartonima, itd). U oba slučaja ste u dobitku. U naveden u cenu uračunata je ofset ili digitalna štampa u koloru (CMYK), i specijalni papir - imitacija grube kože.


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 250 / 500 / ili 1000  (komada), odnosno sa navedenom cenom paketa.Detalji proizvoda

paket:
250 komada, 500 komada, 1000 komada

Video

Preuzmi rasklop

(uskoro)

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!