Omoti za kozmetiku

objavljeno u: Po tvojoj želji, Razno | 0

Omoti za kozmetiku (nesesere) su ekonomičan način za brendiranje najrazličitijih proizvoda. Koriste se često u prodajnim akcijama, ali i u različitim promocijama, itd.

Na identičan načim moguće je opremiti najrazličitije proizvode, pre svega iz oblasti kozmetike, ali i prehrane, tekstila, i druge robe široke potrošnje. Relativno mala investicija (nema komplikovanih i skupih alata za isecanje) omogućava da ovakav vid promocije bude dostupan i u slučaju vrlo malih reklamnih budžeta.

U navedene cene uračunata je ofset štampa u punom koloru.

Cena / omoti za kozmetiku:

250 omota - 0,40 Eur / omot

500 omota - 0,35 Eur / omot

1000 omota - 0,30 Eur / omot

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) omoti za kozmetiku /uskoro/

¤

Pomoć u snalaženju na sajtu: ovaj sajt je okrenut prema konkretnim proizvodima, koji su organizovani po dva kriterijuma. Prvi kriterijum je sličnost u obliku (formi), a drugi kriterijum je sličnost u nameni (funkciji, ili upotrebnoj vrednosti). Možete vrlo lako grupisati proizvode po jednom ili drugom kriterijumu klikom na odgovarajuće linkove. Ispod teksta imate tzv. kategorije (vrste po obliku),  i tagove (vrste po nameni) koji predstavljaju prečicu do svih sličnih kutijica. Ispod toga naći ćete nekoliko konkretnih predloga koji su vam ponuđeni na osnovu vašeg dosadašnjeg interesovanja (sve su to  linkovi koje samo treba kliknuti). Na samom dnu strane nalaze se „Sadržaj“ sa svim kategorijama na sajtu, zajedno sa brojem konkretnih proizvoda u tim grupama. Tu su i najčešći tagovi (najčešće korišćene ključne reči) – i svaka od njih vas vodi do strane sa desetinama novih kutijica (naravno – neke kutijice se nalaze u više grupa). Takođe možete pokušati i sa poljem za pretragu. Samo ukucajte željenu vrstu kutijica, stisnite <enter>, i pojaviće se sve kutijice koje odgovaraju vašem upitu. Ukoliko ste slučajno tražili nešto čega trenutno nema, nama će stići poruka da TO što pre uvrstimo u sajt 🙂

I naravno – možete nas direktno kontaktirati sa bilo kojim pitanjem u vezi kutijica – jer mi smo tu zbog vas!

¤

 

Save

Save

Save