Pillow box 95×75 (M1)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Srednje pillow box 95×75 mm (model M1) kutijice za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su štancovane jastučaste kutije srednje veličine. U cenu je uračunata osnovna štampa u jednoj boji (vidi * doplate). U cenu je takođe uračunata i izrada idejnog rešenja/dizajn.

Pillow box kutije M1 su izradjene su od 300-350 gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji.

Cene / Pillow box 95×75 (M1):

250 kutija - 0,25 €/kutija + 20 €*
500 kutija - 0,22 €/kutija + 25 € 
1000 kutija - 0,19 €/kutija + 30 €

*za svaku sledeću boju

Tipske kutijice istog formata (bez brendiranja)

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu.

Ukoliko vam je potrebna manja bredirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvodljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama. Osim pillow box kutijica pogledajte i druge raspoložive→ tipske kutije koje takođe možete naručiti u bilo kojoj količini...

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 95×75 (M1)”

 

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

svi pillow box "plati i nosi"
SVE pillow box kutije „plati i nosi“
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Belgijske kutjice za nakit (manje)
Beli pillow box (model M1)
Beli pillow box (model M1)
Pillow box 125 x 95 mm (M3)
Pillow box 125 x 95 mm (M3)
Kaširana kutija na preklop
Kaširana kutija na preklop

 

Save

Save

Save