Pillow box 95×75 (M1)

objavljeno u: pillow box, Po tvojoj želji | 0

Srednje pillow box 95×75 mm (M1) kutijice za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su štancovane jastučaste kutije srednje veličine. U cenu je uračunata osnovna štampa u jednoj boji (vidi * doplate). U cenu je takođe uračunata i izrada idejnog rešenja/dizajn.

Pillow box kutijice,  model M1 izradjene su od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji.

¤

CENE/ Pillow box 95×75 (M1):

250 kutija - 0,20 € / kutija + 20 €*
500 kutija - 0,15 € / kutija + 25 €
1000 kutija - 0,12 € / kutija + 30 €
 *za svaku sledeću boju

Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimuma, možete naručiti ovakve iste tipske kutijice sa različitim likovnim rešenjima u sekciji „Plati i nosi / pillow box“ (samo kliknite na link). U tom slučaju možete naručiti bilo koju količinu.

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 95×75 (M1)”

¤
¤

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

¤

Save

Save

Save

/ poslednja revizija članka pre: