Pillow box „Lavanda“ M3

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Lavanda“ M3 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija 95×125 mm, odštampane u ljubičastoj  boji, na 350 gsm kunstdruku, i sa sjajnom plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili  sitnih poklona.

Cena / pillow box “ Lavanda“ 95×125:

0,25 € / komad

(trenutno dostupno: trenutno nije raspoloživo / šifra artikla: 212)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom / dizajnom. Samo kliknite na link:https://kutijice.com/pillow-box-125-x-95/

Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata „M3 lavanda“:

https://kutijice.com/pillow-box-125-x-95/

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box „Blue-metalic S2“
Pillow box „Fantasy roze“ M3
Pillow box „Fantasy roze“ M3
Kaširana lux kutija sa magnetom
Kaširana lux kutija sa magnetom
Pillow box 95×75 (model M1)
Pillow box 95×75 (model M1)
Kutije za kravate
Klasične kutije za kravate

Save

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *