Pillow box „Rubin“ M3

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow  box „Rubin“ M3 su elipsoidne kutijice, korisnih dimenzija 95×125 mm, odštampane na 350gsm kunstdruku, u punom koloru, sa mat plastifikacijom. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije) ili sitnih poklona. 

Atraktivna i ekonomična ambalaža za svaku priliku ili upotrebu.

 

Cena – pillow box „Rubin“ 95x125mm:

0,18 € / komad!!! (dok traju zalihe)

(trenutno dostupno: 190 kom. / šifra artikla: 197)

Pillow box po narudžbini:

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:Pillow box 125 x 95 mm (M3)  (samo kliknite na link). Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

http://preuzmi shemu alatapreuzmite shemu (tehnički crtež) kutijijce „pillow box 125×95 (M3)“

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev i uz malu doplatu, moguće je napraviti pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija, sa vašim logom ili originalnom dizajnom. Više o tome možete videti u sekciji „Po tvojoj želji“.

Ideje za brendiranje i dekorisanje tipskih kutijica možete videti u sekciji „Napravi sam“. Možete slobodno kopirati i koristiti skice postojećih pillow-box alata (za svoje potrebe, ili za izradu idejnih rešenja). Preuzmite ih klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po potrebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:
Pillow box "Lavanda M3"
Pillow box „Lavanda M3“
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Pillow box “ ORNAMENT “ M1
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
Omoti za kozmetiku (pakovanje)
luksuzne kaširane kutije
luksuzne kaširane kutije
Manja kutija za nakit sa prozorom
Manja kutija za nakit sa prozorom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *