Pillow box „Siva sjaj“ M1

objavljeno u: pillow box, Plati i nosi | 0

Pillow box „Siva sjaj“ M1 su jastučaste kutijice korisnih dimenzija 95 x 75 mm.

Sa štampom u jednoj boji, i sjajnom plastifikacijom, na 350g/m2 kunstdruku. Ove kutijice su namenjene za pakovanje nakita (bižuterije), svadbenih detalja, raznih sitnica, poklona.

 

Cena / Pillow box „Siva sjaj“ M1:

0,20 € / komad

(trenutno dostupno: 1450 kom. / šifra artikla: 167)

Pillow box po narudžbini?

Možete naručiti ovaj isti proizvod sa svojim logom/dizajnom na stranici:pillow-box-95-x-75 (samo kliknite na link) Ukoliko vam je potrebna manja brendirana količina rešenje za to su  stikeri / nalepnice, pravougaone ili u nekom proizvoljnom obliku. Digitalna štampa nam omogućava da ove stikere po potrebi uradimo i u vrlo malim serijama…

Šema alata:

preuzmi shemu alatapreuzmite šemu (tehnički crtež) kutijice “pillow box 95×75 (M1)”

Ostale pillow box dimenzije u ponudi: na ovom infografiku možete videti prikaz svih modela malih pillow-box kutijica koje trenutno imamo u ponudi (kliknite na sliku za uvećan prikaz). Primere realizovanih kutija, detaljne specifikacije i cene su date na posebnim stranicama za svaku kutiju pojedinačno (pratite šifre kutija).

Na vaš zahtev, moguće je napraviti i pillow box kutije bilo kojih drugih dimenzija. Naravno – ekonomičnije je uklopiti se u neki postojeći model, jer to isključuje potrebu za izradom novih alata za isecanje. Skicu svakog od postojećih pillow-box alata (za potrebe izrade idejnog rešenja) možete slobodno preuzeti klikom na link ispod cenovnika za odgovarajući model. Po porebi ove šeme možete i skalirati (uvećavali ili smanjivati), ali vodite računa da to uvek radite proporcionalno – da bi se kutijice pravilno zatvarale.

Ukoliko želite da smanjite troškove, pogledajte i pillow box kutijice u sekciji „Plati i nosi“, kao i ideje za brendiranje tipskih kutijica u sekciji „Napravi sam“. U slučaju bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate – jer mi smo tu zbog vas!

→ Pogledajte i ovo:

Lux kutije za nakit bele - alternativa za Pillow box "Siva sjaj"
Lux kutije za nakit bele
Luksuzna kutija sa poklopcem
Luksuzna kutija sa poklopcem
Klasična kutija za lekove (veća)
Klasična kutija za lekove (veća)
Pillow box Quartz (model S2) - alternativa za Pillow box "Siva sjaj"
Pillow box Quartz (model S2)
Pillow box „Lavanda“ S1 - alternativa za Pillow box "Siva sjaj"
Pillow box „Lavanda“ S1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *