Ideje za kutijice

Ideje za kutijice se zapravo nalaze rasute po celom sajtu. Ispod detaljnog opisa svakog proizvoda, uvek se nalazi i link za preuzimanje šeme za izradu kutijice. Stvar je u tome da ambalaža nije samo naš posao - već i naša strast, koju želimo da podelimo sa drugima. Ideja ovog sajta je da obezbedi ambalažu prilagođenu svakom budžetu i svim potrebama. To uključuje i hobiste, dizajnere, ljubitelje I.Y. - bukvalno sve kojima može zatrebati neko originalno pakovanje. Preuzimajte, delite, štampajte... Igrajmo se, učimo i rastimo zajedno.

Ispod opisa i cene svakog proizvoda, uvek se nalazi ovaj naslov, ikonica, i link:

Šema alata:

preuzmite šemu (tehnički crtež) kutijica za praline  (ili bilo koji proizvod)


Ispod linka nalazi se i "prevew" šeme isecanja i savijanja. Pošto su to fajlovi u niskoj rezoluciji ne pokušavajte da pravite modele na osnovu njih, već koristite mnogo kvalitetnije fajlove u .pdf formatu (koje preuzimate preko linka). Ove "sličice" služe samo kao ilustracija. Ovde imate pregled svih koje se nalaze na sajtu (link)

Klikom na link iznad previewa, otvara se .PDF fajl koji možete snimiti na vaš računar, kopirati, povećavati, smanjivati, štampati... Ukoliko imate nameru da ceo posao poverite nama,  ostavite šemu u originalnim dimenzijama, i samo na nju dodajte vaš dizan (najbolje je da nam pošaljite kao otvoren fajl, ili pre nego što ga "flatujete" prethodno isključite layer sa šemom).
Na sajtu se nalaze .pdf fajlovi za sve ove alate

Ukoliko vam šema treba za ličnu upotrebu, dovoljno je da je odštampate na bilo kakvom štampaču, zatim zalepeti na željeni materijal (ili prenesete šemu indigom), isečete, savijete i zalepite po uputstvu...

Uputstva / tutorijali - postupak realizacije ideje za kutijice

U ovoj istog kategoriji ćemo redovno objavljivati korisna uputstva (tutorijale) u formatu "foto-strip" (sa iscrpnim objašnjenjem, korak-po-korak)  ili kao "video-klip" + prateći tekst. Neke od tema koje su već snimljene i pojaviće se možda već sutra su:

- Kako napraviti kutiju veću nego od formata vašeg štampača?
- Kako da izaberete/nabavite pravi materijal za svoju "kreaciju"?
- Kako da prenesete šemu na materijal, a da ga pritom ne oštetite?
- Kako da napravite malu seriju kutijica u "kućnoj radinosti"?
- Kako da nam dostavite vašu ideju za originalno pakovanje?

Ako to želite - možete nam i pomoći u vezi te konkretne teme, kao i oko razvoja bilo kog drugog aspekta cele ideje ovog sajta. U svakom slučaju nas obavezno kontaktirajte sa vašim predlozima, savetima, i kritikama. Otvoreni smo za svaki vid saradnje, i zaista želimo da ovo jednog dana postane mala kreativna zajednica...

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!