Kutija u obliku srca sa magnetom

Video Kutija u obliku srca sa magnetom je kompletan tutorijal koji vam korak po korak pokazuje postupak izrade prototipa jedne originalne kutije. Sve šeme koje nađete na ovom sajtu možete slobodno preuzeti, i odštampati u bilo kom grafičkom programu. Većina šema je malog formata, i izaći će bez problema na bilo kom kućnom ili kancelarijskom štampaču. Ukoliko želite možete ih uvećati i štampati iz delova (pogledajte video turijal „Kako spojiti šemu iz više delova?“ koji obrađuje tu temu). Najbolje je da šemu privremeno fiksirate uz pomoć specijalnog lepka u spreju koji ne ostavlja tragove, a šema se lako i brzo uklanja posle sečena i savijanja (pogledajte i video tutorijal: "Kako šemu preneti na materijal?" koji se bavi tom temom). Potom šemu treba iseći, i saviti prema obeleženim linijama, a na kraju ukloniti predložak/template (ranije objašnjeno u video klipu; "Sečenje, savijanje, uklanjanje šeme...").

Svi ovi postupci su delimično ponovljeni i u ovom videu, uz jedan mali dodatak. Radi se o montiranju malog neodijumskog magneta kojim se ova konkretna kutija zatvara. Sa truge strane je dekorativnametalna pribadača ("rajsnedla"), kojoj je otkinut vrh, a zalepljena je super lepkom...

Kutija u obliku srca sa magnetom, i druga uputstava, šeme, ideje, tutorijali ?

Na pravom ste mestu! Ali dajte nam malo vremena. Na skoro svakoj strani ovog sajta nalazi se po barem jedna šema kutijice koju možete SLOBODNO koristiti za svoje projekte. Neke su još u pripremi, isto kao i VIŠE STOTINA sličnih video klipova, projekata, ideja za dekoraciju, za brendiranje… I još gomila drugog korisnog materijala je SVAKODNEVNO ubacuje na ovaj sajt.

Zato – dođite opet, ili se besplatno prijavite na naš  YouTube kanal. Ili nas pratite na društvenim mrežama Pinterest, i Facebook, a mi ćemo se potruditi da stalno imamo nešto za vas.


Video tutorijal: "Kutija u obliku srca"

Video Kutija u obliku srca sa magnetom je kompletan tutorijal koji vam korak po korak pokazuje postupak izrade prototipa jedne originalne kutije. Sve šeme koje nađete na ovom sajtu možete slobodno preuzeti, i odštampati u bilo kom grafičkom programu.

Pogledajte na YouTube

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!