Tagovi (etikete) različitih oblika

Tagovi (etikete) se elegantan i jednostavan način na koji vašu ambalažu možete dekorisati i/ili „brendirati“ raznobojnim trakama od satena ili ripsa, vunicama, rafijom, prirodnim kanapom, ili raznim sličnim materijalima – uz adekvatne „tag“-ove (tj. etikete) različitih oblika…

U ovoj sekciji možete naći različite tagove (etikete) na raznobojnim kartonima i papirima, koji nastaju u postupku izrade drugih proizvoda, pa su im cene znatno ispod proizvodnih.

Tagovi (etikete) su bez štampe ili sa nekim neutralnim paternom, pa ih morate sami oskati ručno, ili uz upotrebu pečata, i sl….

Tagovi (etikete) po vašoj želji?

Možete naručiti i tagove na bilo kakvom materijalu sa ofset ili digitalnom šampom vašeg logotipa / brenda. Podrazumeva se da oblik, veličina i sve ostalo može da se uradi po vašoj želji. Više o tome pogledajte na; stranici „etikete i nalepnice

/ideja je preuzeta sa Piteresta Ansu Badenhors / gift-boxes /

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

→ Pogledajte i ovo:

Zlatna sa logom
Zlatna kaširana sa logom
Zlatni pillow box (model S1)
Zlatni pillow box (model S1)
Luksuzna kutija (zlatna)
Luksuzna kutija (zlatna)
Pillow box 115x150mm M4
Pillow box 115x150mm M4
Kutija sa prozorom ornament siva
Kutija sa prozorom ornament siva

Save

Save

Save

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *