Lux
(0)

Web Shop Box - kutija za on-line trgovinu S-size

SKU: 552000

Web Shop Box - kutija za on-line trgovinu ( S-size 250x180x50 mm ) je luksuzna ambalaža pre svega namenjena virtuelnim prodavnicama ekskluzivne robe. Radi se o složivoj kutiji od masivne, robustne lepenke 2mm, obložene kustdruk papirom sa štampom u punom koloru. Kutija se zatvara jakim neodijumskim magnetima.


Proizvod se prodaje u paketima od po 100 / 200 / ili 300 komada*Cene se kreću od € 800.00 do € 2,040.00 Cene se kreću od 94.400,00 RSD do 240.720,00 RSD

Porez nije uključen u cenu.

 Ovaj proizvod može biti dostavljen za 10-15 dana.

Podeli na:

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Dodajte Vašu recenziju:

Hvala Vam na napisanoj recenziji, biće vidljiva u najkraćem roku

Deklaracija

DIMENZIJE:   250x180x50 mm (S-size)
MATERIJAL: lepenka 2mm, obložena kunstdrukom
ŠTAMPA: punk kolor (CMYK)
DIZAJN: uključen u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite vaš logo i druge elemente koje želite na ambalaži (na mail)
EXTRA kutija se zatvara jakim neodijumskim magnetima; kutija je jaka i složiva (isporučuje se "flat")

Više Informacija

Na zahtev klijenta moguće su i druge opcije (satenske trake, čičak-traka, stikeri, itd). Svi ovi detalji će dodatno doprineti vrednosti vašeg brenda, i maksimalno povećati doživljaj on-line kupovine. Ovakve luksuzne kutije su prvenstveno namenjene za garderobu, tehničku robu, luksuznu kozmetiku, i slično... Eventualno se u sklopu kutije mogu uraditi i namenski sunđerasti nosači ili pregrade od kartona (što je predmet posebne ponude).


Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije. Sa ofset štampom vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj ili više boja, ili zlatotiskom i sličnim specijalnim tehnikama. Kutija je iz jednog dela, a formira se lako uz pomoć samolepljivih stikera. Na vaš zahtev moguće su razne modifikacije u dimenzijama, dizajnu, vrsti materijala...


Kutije je moguće štampati i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi. U navedene cene je uračunata ofset štampa u punom koloru (4 prolaza) ali na vaš zahtevćemo vam poslati i ponudu za bilo koju drugu specifikaciju.

Šema alata:

(uskoro)​​


* Možete kupiti bilo koji broj paketa. Broj koji unesete se množi sa 100 / 200 / ili 300 komada, odnosno sa navedenom cenom paketa.


Detalji proizvoda

paket:
100 komada, 200 komada, 300 komada

Video

Odaberite način plaćanja

Platite online karticom, nalogom za prenos ili pouzećem. Izaberite metod koji Vama najviše odgovara.

Telefonska pomoć

Potrebna Vam je pomoć pri poručivanju? Imate još neka pitanja? Pozovite +381 13 37 31 37 i našio saradnici će vam izaći u susret.

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni kada plaćate preko interneta na našoj stranici. Vodimo računa o bezbednosti Vaših podataka i poštujemo Vašu privatnost.

Svi proizvodi su prikazani sa tačnim nazivima, specifikacijama, slikama i cenama.

Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!