Web Shop Box – kutija za on-line trgovinu M-size

Web Shop Box – kutija za on-line trgovinu ( M-size 240x300x60 mm ) je luksuzna ambalaža pre svega namenjena virtuelnim prodavnicama ekskluzivne robe. Radi se o složivoj kutiji od masivne, robustne lepenke 2mm, obložene kustdruk papirom sa štampom u punom koloru. Kutija se zatvara jakim neodijumskim magnetima, a na zahtev klijenta moguće su i druge opcije (satenske trake, čičak-traka, stikeri, itd). Svi ovi detalji će dodatno doprineti vrednosti vašeg brenda, i maksimalno povećati doživljaj on-line kupovine.

Ovakve luksuzne kutije su prvenstveno namenjene za garderobu, tehničku robu, luksuznu kozmetiku, i slično…

 

Eventualno se u sklopu kutije mogu uraditi i namenski sunđerasti nosači ili pregrade od kartona (što je predmet posebne ponude).

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije. Sa ofset štampom vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj ili više boja, ili zlatotiskom i sličnim specijalnim tehnikama. Kutija je iz jednog dela, a formira se lako uz pomoć samolepljivih stikera. Na vaš zahtev moguće su razne modifikacije u dimenzijama, dizajnu, vrsti materijala…

Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi. U navedene cene je uračunata ofset štampa u punom koloru (4 prolaza) ali na vaš zahtev ćemo vam poslati i ponudu za bilo koju drugu specifikaciju.

Cena / Web Shop Box – kutija za on-line trgovinu
(M-size):

  100 kom. – 6 €/kom.
    200 kom. – 5 €/kom.

/ Za štampu u punom koloru. Za druge tiraže i specifikacije pošaljite nam konkretan→ upit

Web Shop Box – kutija za on-line šopove u drugim dimenzijama?

U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link KAŠIRANE LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Tipske luksuzne kutije (bez logotipa)?

Možete naručiti kutije slične kao Web Shop Box – kutija za on-line šopove  u bilo kojoj količini (naravno bez logotipa). Pritom možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletnu listu, cene i druge detalje izaberite iz menija „plati i nosi – luksuzne kutije“ , kliknite na link, ili  na fotografiju.

Šema alata:

uskoro

Pomoć u pronalaženju prave ambalaže: ovaj sajt ima ambiciozan cilj da reši svaki problem u vezi kutijica. Već ste verovatno primetili da je organizovan u tri velike grupe – prema vrstama korisnika. Ova grupa „Po tvojoj želji“ namenjena je poslovnim korisnicima, koji žele da plate profesionalan dizajn, i brzu realizaciju proizvoda prema konkretnim potrebama. Ali ukoliko vaš raspoloživi budžet nije dovoljan – postoji rešenje. Ovaj isti proizvod (ili bilo koji iz ove grupe) možete dobiti po povoljnijoj ceni ukoliko imate vremena za čekanje, i ukoliko ste fleksibilni u zahtevima. Neka takva gotova rešenja možete videti u grupi „Plati i nosi“, ali postoji ih još mnogo, i stalno se ubacuju nova. Uz pomoć različitih nalepnica, etiketa, kartolina i slično – možete brendirati univerzalnu ambalaži, i tako dobiti profesionalno pakovanje, čak i u serijama manjim od minimalno isplativih. Dosta takvih ideja imate u grupi „Napravi me“ – koja vam istovremeno pomaže i u izradi prototipa, probnih uzoraka i slično. Možda sve ovo radite samo iz zabave ili hobija? Onda ste na pravom mestu, i u pravom društvu. I mi se takođe lepo zabavljamo radeći ovaj posao! Zato nas u svakom slučaju kontaktirajte da se dogovorimo oko buduće saradnje.

Još mnogo sličnih kreativnih i originalnih proizvoda

Sajt na kome se nalazite (kutijice.com) je projekat malog kreativnog tima kompanije „Deto d.o.o“. iz Pančeva, Srbija. Deto je komercijalna štamparija specijalizovana za laku kartonsku ambalažu i originalne promo proizvode. Više o našem radu možete videti ako posetite naš sajt na adresi→ http://deto.rs

Ako vam se sviđaju kutijice.com savetujemo vam da nas obavezno posetite i naš matični sajt (samo kliknite na link ili logo)

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzna kutija sa poklopcem 250x60x170mm - alternativa za Web Shop Box - kutija za on-line trgovinu
Luksuzna kutija 250x60x170mm
Kaširana kutija sa magnetom - alternativa za Web Shop Box - kutija za on-line trgovinu
Kaširana kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa magnetom
Luksuzna kutija sa magnetom
Sklopive kutije za ešarpe
Sklopive kutije za ešarpe
Dvostruko kaširana kutija 120x120x80 - alternativa za Web Shop Box - kutija za on-line trgovinu
Dvostruko kaširana kutija 120x120x80

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *